Foto, afdrukken & meer


pasfoto zuidwolde fotoshoot foto hoogeveen

Foto afdrukken/vergrotingen
Bij ons kun je terecht voor afdrukken van analoge en digitale bestanden. Wij beschikken over verschillende printers, naast digitale fotolab waarmee je rechtstreeks vanaf je digitale camera, geheugenkaartje, usb stick etc via wetransfer mail of whats-app, je foto's kan laten afdrukken op echt fotopapier, glans of mat, van mini-formaat tot vergrotingen. Doordat wij zelf het beeldmateriaal printen kunnen wij je goed informeren over de mogelijkheden en eventueel snel leveren.

Ook kunnen wij je foto bewerken, naar wens in het juiste formaat tot een perfecte wanddecoratie, op verschillende materialen, die bij uw eigen interieur past.

Foto's bestellen
U kunt eventueel thuis uw foto's bestellen. Dit is nog in testfase, maar willen wij u vast als mogelijkheid aanbieden.Cadeaubon
Wil je iemand verrassen met een mooie fotoshoot? Bijvoorbeeld van een volwassene, de kinderen, het hele gezin of … van wie of wat dan ook? Geef dan eens een cadeaubon van Compleetinbeeld! Wij maken een cadeaubon naar wens en naar elk bedrag. Leuk om te geven, maar zeker nog leuker om te krijgen!